Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle, Nunspeet, Almelo en Uddel

0800 - 48 49 364Neem contact op

Duurzame reiniging van uw tapijt

Meubelreiniging Zwolle

Met onze specialistische meubelreiniging in Zwolle krijgt u elk meubel weer stralend schoon. Wij reinigen elke meubelstof, of het nu gaat om een bank, eetkamerstoel, bureaustoel of het interieur van uw auto. Stof, vuil, nare geuren en vlekken verwijderen we, zodat uw stoffen meubels in een handomdraai weer schoon en fris zijn.

 • Ook na werktijd uw meubels gereinigd
 • Geschikt voor al uw stoelen, bankstellen en fauteuils
 • Veilig reinigingsmiddel, ook voor kinderen en huisdieren
 • Elke meubelstof krijgen wij weer schoon en fris

Onze meubelreinigers staan voor u klaar in Zwolle en omstreken. Voor meer informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op via 0800 4849 364.

Ik heb 6 eetkamerstoelen laten schoonmaken: goede prijs en uitstekende service. De stoelen werden opgehaald en dezelfde dag nog teruggebracht. Super schoon, fris en snel geregeld. Goede communicatie met de medewerkers ook. – Lydia en Frank uit Zwolle

Kosten meubelreiniging

De kosten voor meubelreiniging verschillen per opdracht. Voor het maken van een prijsopgave willen we daarom graag van u weten welke meubels u wilt laten schoonmaken en om hoeveel meubels het gaat. Ook de mate van vervuiling heeft invloed op de kosten. Bespreek uw wensen met ons en wij vertellen u graag hoeveel de dieptereiniging u gaat kosten. Onze meubelreinigers komen vervolgens bij u in Zwolle langs om het vervuilde meubilair op te halen of op locatie schoon te maken. Bel 0800 4849 364 of vraag een offerte aan.

Voordelen van de Chem-Dry reinigingsmethode

 • Geschikt voor alle meubelstoffen
 • Uw meubels zijn snel droog, omdat we weinig vloeistof gebruiken
 • Koolzuur weekt het vuil los, dus er blijven geen zeepresten achter in de stof
 • Uw meubilair blijft langer schoon en fris
 • Meubelreiniging op locatie of in onze werkplaats

Na een paar jaar was mijn bank echt aan een grote schoonmaak toe, de stof zag er niet fris meer uit. Ondanks dat ik hem zelf regelmatig schoonmaak. Ook waren er steeds meer vlekken die ik zelf niet meer uit de stof kreeg. Chemdry Beekman heeft mijn bank weer helemaal opgekalefaterd met de schoonmaak. De vlekken zijn verdwenen en mijn bank ziet er weer schoon uit! – Ariane uit Zwolle

Het resultaat van specialistische meubelreiniging

Nare geuren, vlekken en een groezelige uitstraling verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Chem-Dry reinigingsmethode. Uw stoelen, bankstel en andere meubels krijgen hun oorspronkelijke uitstraling terug: schoon en fris zonder vervelende geurtjes. Dit geldt voor onder meer:

 • Eetkamerstoelen
 • Banken
 • Fauteuils
 • Autostoelen
 • Interieur van caravan of camper
 • Poefs
 • Kantoormeubels
 • Bureaustoelen

Bel 0800 4849 364 Vraag offerte aan

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Laat uw meubilair reinigen met een duurzaam en milieuvriendelijk reinigingsmiddel. The Natural® bevat geen schadelijke chemische stoffen, maar koolzuur om de vervuiling los te weken. Hele fijne koolzuurbelletjes trekken in de stof van uw meubels en weken het vuil los. Vervolgens zuigen we de viezigheid gemakkelijk op met een stofzuiger.

Weinig vloeistof nodig

Omdat we geen chemische schoonmaakmiddelen hoeven te verdunnen, gebruiken we slechts een kleine hoeveelheid water voor de meubelreiniging. Vergeleken met reguliere schoonmaakmethodes gebruiken wij zo’n 80% minder water. Hierdoor is uw meubilair binnen een dag droog. U zit dus niet lang zonder meubels.

Geen irritatie of allergische reactie

Schoonmaakmiddelen veroorzaken soms irritaties aan de huid en ogen of een allergische reactie. Wij werken met pH-neutrale middelen zonder zeep of chemische bestanddelen. Zo weet u zeker dat de reinigingsmiddelen veilig zijn, ook voor uw kinderen en huisdieren.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Werkwijze

We hanteren een vaste werkwijze voor het schoonmaken van uw banken, stoelen en ander meubilair. We reinigen ze op locatie of halen uw meubels thuis op en brengen ze na het schoonmaken weer terug. De behandeling inclusief droogtijd neemt een dag in beslag.

 1. De stof borstelen
 2. Vlekken voorbehandelen met een speciale vlekkenspray
 3. Schoonmaken met reinigingsmiddel The Natural®
 4. Het losgeweekte vuil opzuigen met de stofzuiger
 5. De stof drogen met een blower

Vlekverwijdering

Zitten er vlekken op uw meubilair die u zelf niet weg krijgt? Met onze jarenlange ervaring en specialistische reinigingsmethode verwijderen we vrijwel alle vlekken. Denk bijvoorbeeld aan wijn, koffie, thee, olie, inkt of bloed. Bel ons direct om de vlek te laten verwijderen. Hoe dieper de vlek in de stof trekt, hoe lastiger deze weer uit het meubel te krijgen is.

Houd uw meubilair langer schoon

Na de meubelreiniging is uw stoel of bank weer stralend schoon en dat wilt u natuurlijk graag zo houden. We kunnen een vuilwerende beschermlaag aanbrengen om het meubel voortaan beter schoon te houden. Deze laag voorkomt dat vlekken diep in de stof trekken. Zo blijven vlekken oppervlakkig en houdt u uw meubels zelf gemakkelijker schoon.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u weten wat de meubelreiniging u gaat kosten, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave van ons.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking
 

We wijzen je op ons privacy- en cookieverklaring.

Meer reinigingsdiensten