Duurzame reiniging van uw tapijt

ChemDry verwijdert allergenen en bacteriën uit uw leefomgeving.

Tapijt, karpetten en gestoffeerde meubels fungeren als reusachtige filters

Dit doen ze door het insluiten van allergenen en bacteriën en deze zo uit de lucht te houden die we inademen. Maar, net als een luchtfilter raken deze verzadigd en dienen ze juist te worden gereinigd om effectief te blijven in het vangen van deeltjes die neerslaan uit de lucht.
Dit is in het bijzonder belangrijk voor de mensen die leven met allergieën of astma. (ongeveer 10% van mensen met astma heeft zo genoemde beroepsastma door de blootstelling aan kleine stofdeeltjes op het werk) U kunt zorgen voor gezondere binnenlucht in uw omgeving door het tapijt schoon en in goede conditie te houden.
Dit kan door regelmatig stofzuigen en het tapijt, karpetten en gestoffeerde meubels op tijd professioneel te laten reinigen door ons en zo de algemeen voorkomende allergenen en bacteriën te laten verwijderen.

Getest en bewezen superieure resultaten!

Het verwijderen van allergenen uit uw omgeving

Ieder van ons, en met name degenen die last hebben van allergieën en aandoeningen zoals bijvoorbeeld astma, wordt sterk beïnvloed door de luchtkwaliteit, de hoeveelheid allergenen en bacteriën aanwezig in onze omgeving kunnen leiden tot een aanval.

Gezien het feit dat we 90% van onze tijd binnen besteden, heeft professioneel tapijt reinigen een belangrijke functie in de kwaliteit van uw leef en werk omgeving. Niet alle tapijt reinigingsmethoden zijn hetzelfde. Om te ondervinden hoe groot de impact van een ChemDry reiniging kan zijn op het binnenklimaat, vonden we het nuttig om te meten hoe effectief ons reinigingsproces is in het elimineren van die ongezonde en ongewenste elementen uit uw omgeving.

Vanuit ChemDry hebben we een internationaal onafhankelijk laboratorium onderzoek laten doen naar het effect op de luchtkwaliteit, gebruik makend van onze sproei-extractie reiniging. De conclusie is dat deze reiniging gemiddeld 98,1% verwijdert van de algemene allergenen uit tapijt en meubels. De allergenen uit de test waren onder andere huidschilfers van kat en hond en huisstofmijt allergenen.

Verwijderen van bacteriën, verbeteren van de luchtkwaliteit binnen

De luchtkwaliteit binnen heeft een belangrijke invloed op een gezonde leefomgeving. Een gemiddelde woning heeft ongeveer 31.000 bacteriën per vierkante centimeter tapijt. Als de hoeveelheid bacteriën in het tapijt toenemen kunnen ze gaan circuleren in de lucht die u inademt, Dit kunt u voorkomen door het professioneel telaten reinigen. Onze tapijtreiniging is effectief in het verwijderen van bacteriën uit het tapijt en verbetert ook de luchtkwaliteit.

Een onafhankelijk laboratorium heeft vastgesteld dat, wanneer er een antisepticum wordt toegevoegd aan de ChemDry sproei-extractie reiniging, er gemiddeld 89% van de bacteriën in de lucht en 82,3% van de bacteriën in het tapijt worden verwijderd.

Bij ChemDry is de zorg voor een goed binnenklimaat erg belangrijk, een gezonde leefomgeving, zeker wanneer u gevoelig bent voor allergieën of astma. Een ChemDry tapijtreiniging kan u helpen om de allergenen en bacteriën te verwijderen die zich ophouden in uw leefomgeving en om de lucht kwaliteit te verbeteren. Dit geldt zowel voor u thuis als op kantoor.