Duurzame reiniging van uw tapijt

Meubelreiniging Epe

We behandelen met onze eigen methode voor meubelreiniging al uw meubels, zodat ze weer schoon en fris zijn. We pakken alle nare geurtjes en vlekken aan. Ook na werktijd staan we voor u klaar. Laat uw stoelen, banken of het interieur van uw auto vakkundig en snel reinigen door de specialisten van Chem-Dry Beekman.

 • Uw meubelstof ruikt weer schoon en fris
 • We maken alleen gebruik van veilige schoonmaakmiddelen
 • Onze reiniging is geschikt voor elk meubelstuk
 • Ontvang een vrijblijvende offerte binnen een dag

Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak in Epe en omgeving. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte binnen 24 uur.

“Onze meubels waren na een paar jaar toe aan een flinke schoonmaak. Een klus waar we erg tegen op zaten. Gelukkig hebben we dit laten doen door de medewerkers van Chem-Dry Beekman. Wat een tijd en moeite hebben we weten te besparen! Onze meubels zijn weer schoon en fris en kunnen er weer lang tegen aan.” - Kim en Jos uit Epe

Kosten meubelreiniging

De kosten van het reinigen van uw meubels stellen we voor u samen aan de hand van uw offerteaanvraag. Via het online formulier kunt u aangeven om welke meubels het gaat en wat de mate van vervuiling is. We stellen op basis van uw informatie een vrijblijvende offerte op. Zo weet u precies hoeveel de meubelreiniging gaat kosten. We voeren de reiniging uit bij u op locatie of we halen de meubels op en maken ze schoon in onze werkplaats.

Voordelen van de Chem-Dry reinigingsmethode

 • We behandelen alle meubelstoffen
 • Efficiënte omgang met vloeistof zorgt voor snelle opdroging van uw meubels
 • Het koolzuur weekt viezigheid los, hierdoor zijn er ook geen zeepresten
 • Dankzij onze reinigingsmethode blijft uw meubilair langer fris en schoon
 • We reinigen bij u op locatie of in onze werkplaats

“Even snel en eenvoudig een bank schoonmaken zat er voor mij niet in. Het heeft me veel werk en weinig resultaat opgeleverd. Gelukkig hadden de toppers van Chem-Dry er maar een paar uur voor nodig! Helemaal blij en hoef me niet meer te schamen voor mijn bank” – Lisa uit Epe

We reinigen al uw meubilair

Door onze eigen meubelreinigingsmethode pakken we alle hardnekkige vlekken en nare geurtjes aan. In een paar uur zijn deze volledig verdwenen en heeft u weer schoon en fris meubilair. We reinigen voor u de volgende meubels:

 • Banken
 • Poefs
 • Fauteuils
 • Alle soorten stoelen
 • Interieur van caravan en auto
 • Tapijt
 • Kantoormeubilair

Bel: 0800 4849 364 Vraag offerte aan

Op een milieuvriendelijke manier reinigen

Bij het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden maken we gebruik van het schoonmaakmiddel The Natural®. Een middel dat geen schadelijke chemische stoffen bevat. Het zorgt ervoor dat het vuil goed losweekt van uw meubilair. Door kleine zuurstofbelletjes komt alle diep verstopte viezigheid zorgvuldig los. Deze viezigheid zuigen we vervolgens eenvoudig op met een zuigmachine.

Efficiënt reinigen zorgt voor snel resultaat

Tijdens het reinigen hebben we water en schoonmaakmiddelen nodig. Hier gaan we zorgvuldig mee om. Bij het gebruik van chemische middelen is veel water nodig om dit te verdunnen. Omdat we hier geen gebruik van maken, besparen we een hoop opdroogtijd. We gebruiken in vergelijking met andere schoonmaakpartijen tot wel 80% minder water. Door de snelle opdroging zit u slechts enkele uren zonder meubels.

Allergievrije schoonmaak

Het kan voorkomen dat een chemisch schoonmaakmiddel een allergische reactie oproept. Omdat we gebruikmaken van pH-neutrale middelen, zonder chemische bestandsdelen, weet u zeker dat u na onze reiniging geen irritaties krijgt. Dit geldt ook voor uw kinderen en huisdieren. U kunt dus veilig en vertrouwd uw meubilair weer in gebruik nemen.

Werkwijze

Onze manier van meubelreiniging passen we toe op elk meubelstuk. We kunnen de reiniging bij u thuis of in onze werkplaats uitvoeren. Bij een reiniging in onze werkplaats halen we uw meubilair op en brengen we deze na het opdrogen weer thuis. Onze werkwijze gaat als volgt:

 1. Stof van meubilair borstelen
 2. Eerste spraybehandeling
 3. Reinigen met schoonmaakmiddel The Natural®
 4. Al het vuil opzuigen
 5. Laten drogen van de stof

Na enkele uren kunt u uw meubilair weer in gebruik nemen.

Bel: 0800 4849 364 Vraag offerte aan

Alle soorten vlekverwijdering

We verwijderen met onze speciale meubelreiniging vrijwel elke vlek uit uw meubilair. Zit er een olie-, inkt-, thee-, wijn-, koffie- of bloedvlek in de stof? Neem contact met ons op en we zullen deze vlek voor u verwijderen. Hoe eerder u uw meubel laat behandelen, hoe beter. Als u lang wacht, dan trekt de vlek dieper in de stof en is deze lastiger te behandelen. We beoordelen van tevoren de vlekken op uw meubilair. In enkele gevallen is een vlek te diep ingetrokken in uw meubel. Mocht de vlek niet te behandelen zijn, dan zullen we dit van tevoren met u bespreken.

Meubilair langer schoonhouden

Na onze meubelreiniging is uw meubelstuk weer fris en schoon. Dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk behouden. We bieden u hiervoor een vuilwerende beschermlaag aan. Met deze laag beschermt u uw meubelstuk tegen viezigheid. Een nieuwe vlek kan dan niet in de stof of het leer trekken. Zo blijft uw meubel lang schoon en makkelijk behandelbaar.

Onderhoudstips voor uw meubels

We willen u graag helpen in het zo lang mogelijk schoonhouden van uw meubilair. We raden aan om uw meubel drie keer in de week te stofzuigen. Is er een nieuwe vlek ontstaan op uw meubel? Maak gebruik van Chem-Dry Vlekkenblusser om dit te bestrijden. Ontvang meer tips en adviezen over het schoonhouden van uw meubilair.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u benieuwd hoeveel uw meubelreiniging gaat kosten? Stuur ons uw informatie over uw meubels en we sturen u binnen 24 uur een prijsopgave. Voor extra informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800 4849 364 of via het onderstaande formulier.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking