Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle en Uddel

Duurzame reiniging van uw tapijt

Tapijtreiniging Deventer

Uw tapijt en vloerbedekking is in no time weer schoon en fris met de specialistische tapijtreiniging van Chem-Dry Beekman. Onze milieuvriendelijke tapijtreiniging gebruikt koolzuurbelletjes die hardnekkig vuil losweken uit de vezels van uw tapijt. Maak direct een afspraak en we komen binnen enkele dagen al bij u langs in Deventer voor professionele tapijtreiniging.

 • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur
 • Afspraak binnen enkele dagen, ook na werktijd in Deventer
 • Milieuvriendelijke tapijtreiniging met koolzuurbelletjes
 • Geschikt voor elk soort tapijt en vloerkleed

Voor tapijtreiniging in Deventer neemt u contact op met Chem-Dry Beekman. Vraag vrijblijvend een offerte aan via 0800 4849 364 of via het contactformulier. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een offerte en al binnen enkele dagen komen we bij u langs om uw tapijt of vloerkleed te reinigen.

Ons tapijt in de woonkamer en op de bovenverdieping is uitstekend schoongemaakt door Chem-Dry. Ook de vlekken die we er zelf niet uitkregen en de vieze geuren zijn verdwenen. Bovendien is er snel gewerkt en zijn we vriendelijk geholpen. Een aanrader voor tapijtreiniging! 
C.R. Looij uit Deventer

Kosten van tapijtreiniging

Voor het reinigen van tapijt rekenen we geen vaste prijs. U ontvangt dus altijd een offerte op maat. De kosten van tapijtreiniging in Deventer en omstreken zijn afhankelijk van enkele factoren, zoals de grootte van het tapijt en de benodigde reinigingsmethodes. Voor een vrijblijvende offerte neemt u gratis contact met ons op via 0800 4849 364. Of vul het contactformulier in.

Resultaten

Het resultaat van onze tapijtreiniging in Deventer en omstreken is altijd een schoon kleed met zijn oorspronkelijke frisse uitstraling. Nare geuren en vlekken verdwijnen dankzij onze tapijtreiniging met koolzuur compleet uit uw tapijt. In enkele uitzonderlijke gevallen is de vervuiling zo hardnekkig dat de vlekken niet meer te verwijderen zijn. In dit geval informeren we u van te voren hierover.

Voor-en-na-foto’s

Hieronder ziet u een voorbeeld van het resultaat van onze tapijtreiniging in Deventer.

Voor

Na

Waarom Chem-Dry?

 

 • Wij verwijderen met gemak hardnekkige vlekken en geuren
 • Milieuvriendelijke en veilige reinigingsmiddelen
 • Geen zeepresten door ons koolzuurhoudend schoonmaakmiddel
 • Inclusief ophalen en terugbrengen van uw vloerkleed
 • Snelle service: dankzij minder watergebruik droogt uw tapijt snel weer op

Wij laten regelmatig de vloerkleden en tapijten in onze panden reinigen door Chemdry Beekman. Zij halen de kleden op en brengen deze weer netjes schoon en fris terug volgens afspraak. Eventuele diepe vlekken krijgen zij direct schoon, wat voor ons zeer belangrijk is. We zijn ook zeer te spreken over de service en de flexibele werktijden van Chemdry. Complimenten!
Bos uit Deventer

Tapijtreiniging voor alle tapijten en kleden

Onze reinigingsmethode werkt voor alle tapijten, kleden, vloerbedekkingen en meubels. Enkele voorbeelden van tapijten die wij reinigen, zijn:

 • Perzisch tapijt
 • Wollen tapijt
 • Velours tapijt
 • Bouclé tapijt
 • Shag tapijt
 • Frisé tapijt
 • Saxony tapijt
 • Hoogpolig kleed
 • Laagpolig kleed

Onze methode voor tapijt- en kleedreiniging

Met onze reinigingsmethode krijgen we vrijwel elk tapijt weer schoon. Het reinigingsmiddel dat we gebruiken is ontwikkeld door onze eigen specialisten, zodat we zeker weten dat het veilig is voor kinderen, het milieu en huisdieren. Daarnaast zorgt onze methode ervoor dat we circa 80% minder water nodig hebben, waardoor uw kleed enkele uren na de tapijtreiniging alweer droog is.

 1. Met een borstelstofzuiger zuigen we het grove vuil van het tapijt.
 2. Vlekken behandelen we met een spray, die we de vervolgens in het kleed borstelen.
 3. Kleine koolzuurbelletjes weken het vuil los uit de vezels.
 4. We nemen het vuil op met een katoenen pad.
 5. Viezigheid en vervuiling behandelen we extra met het schoonmaakmiddel The Natural®.
 6. We zuigen het tapijt nog een keer af om achtergebleven restjes vuil uit de stof te halen.

Tapijt reinigen voor particulieren

Heeft u thuis in Deventer of omstreken een tapijt of kleed dat vies is? Neem dan contact op met Chem-dry Beekman. We komen bij u langs op een moment dat u goed uitkomt om uw tapijt professioneel te reinigen.

Tapijtreiniging thuis

Vloerreiniging voor bedrijven

Voor u als ondernemer is het vaak gemakkelijker als we buiten werktijden langskomen zodat onze werkzaamheden uw werknemers niet in de weg staan. Maak een afspraak op een moment dat u uitkomt.

Tapijtreiniging voor kantoor- en bedrijfspanden

Tapijtreiniging in Deventer en omstreken

Ons werkgebied strekt zich uit van Apeldoorn tot Enschede en Emmeloord. Ook de omgeving van Deventer, zoals Lochem, Zutphen, Zwolle of Vaassen valt binnen ons werkgebied.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor tapijtreiniging in Deventer? Vul onderstaand offerteformulier in en we sturen u binnen 24 uur een prijsopgave. Voor extra informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800 4849 364 of via het onderstaande formulier.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking