Duurzame reiniging van uw tapijt

Tapijtreiniging Zutphen

Schakel Chem-Dry Beekman in voor professionele tapijtreiniging in de regio Zutphen. We maken gebruik van innovatieve reinigingsmethodes waarmee we zelfs het hardnekkigste vuil losweken. Maak een afspraak en we komen al binnen enkele dagen bij u langs om uw tapijt weer schoon en fris te maken.

 • Ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Binnen enkele dagen een afspraak in Zutphen
 • Milieuvriendelijke vorm van tapijtreiniging met koolzuurbelletjes
 • Geschikt voor ieder type vloerkleed of tapijt

Vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op via 0800 4849 364 of vul het contactformulier in. Een offerte ontvangt u bij ons binnen 24 uur en we zijn in staat om binnen enkele dagen al langs te komen om uw tapijt te reinigen.

Laatst is er flink geknoeid op ons dure tapijt. Mijn man en ik dachten eigenlijk dat het er nooit meer uit zou gaan, maar Chem-Dry heeft alles perfect schoon gekregen. De kosten vielen ons ook nog eens erg mee. Geweldige service! 
Familie Simons

Tapijtreiniging prijs

Bij Chem-Dry ontvangt u voor het reinigen van uw tapijt altijd een offerte op maat. We moeten namelijk rekening houden met diverse factoren, waaronder de tapijtgrootte en de benodigde reinigingsmiddelen. Om deze reden communiceren we op onze website geen prijzen voor tapijtreiniging.

Effectieve tapijtreinigingsmethodes

Voor tapijtreiniging in Zutphen en omstreken is Chem-Dry de aangewezen expert. Nare geuren en vlekken verdwijnen dankzij onze effectieve tapijtreinigingsmethodes als sneeuw voor de zon. In een zeldzaam geval is een kleed zó vervuild dat zelfs wij hem niet meer schoon kunnen krijgen. Mocht dit het geval zijn, dan informeren we u hier van tevoren over.

Voor-en-na-foto’s

Benieuwd naar ons werk? Hieronder ziet u het resultaat van een tapijt dat we hebben gereinigd.

Voor

Na

Om deze redenen kiest u voor Chem-Dry:

 • Hardnekkige vlekken en geuren met gemak verwijderd
 • Onze reinigingsmiddelen zijn veilig en milieuvriendelijk
 • Koolzuurhoudende schoonmaakmiddelen laten geen zeepresten achter
 • We halen uw tapijt op en brengen hem ook weer terug
 • Razendsnelle service: uw tapijt droogt snel door unieke schoonmaakformule

Mijn tapijt zat vol vlekken. Ik was eigenlijk op zoek naar een nieuwe, maar toen gaf een vriend me de tip om hem te laten reinigen. Ik geloofde mijn ogen niet: het tapijt zag er weer uit als nieuw! Hiermee heb ik gelukkig flink wat geld uitgespaard. Onze complimenten voor Chem-Dry.
Dhr. Breedijk

De specialist voor ieder kleed of tapijt

Onze effectieve reinigingsmethodes werken voor alle soorten tapijten, maar ook voor vloerbedekking en meubels. Enkele voorbeelden van tapijten en kleden die we veelvuldig reinigen, zijn:

 • Laagpolig kleed
 • Hoogpolig kleed
 • Perzische tapijten
 • Shag tapijt
 • Frisé tapijt
 • Velours tapijt
 • Wollen tapijt
 • Bouclé tapijt
 • Saxony tapijt

De Chem-Dry methode

Met de Chem-Dry reinigingsmethode zijn we in staat om nagenoeg ieder kleed of tapijt weer brandschoon te krijgen. De reinigingsmiddelen die we gebruiken zijn door onszelf ontwikkeld, waardoor we zeker weten dat ze veilig zijn voor huisdieren, kinderen en het milieu. Hiernaast zorgen onze unieke formules ervoor dat uw tapijt al na enkele uren weer droog is. Er komt namelijk nauwelijks water aan te pas. Grofweg verloopt de Chem-Dry reinigingsmethode in 6 stappen:

 1. We zuigen grof vuil van het tapijt met een borstelstofzuiger.
 2. Als het kleed bevlekt is, dan borstelen we een spray in het kleed.
 3. Tal van kleine koolzuurbelletjes weken de vlekken los.
 4. Het losgekomen vuil vangen we vervolgens op met een katoenen reinigingspad.
 5. We behandelen de vervuiling met ons schoonmaakmiddel (The Natural®).
 6. We zuigen het tapijt nogmaals af om alle overgebleven restjes uit de stof te halen.

Tapijt reinigen voor bedrijven

Ook wat betreft tapijtreiniging voor bedrijven zijn we u graag van dienst. Dit doen we volledig in samenspraak met u, zodat we uw werkzaamheden of klanten niet hinderen tijdens het reinigen van uw tapijt of vloer.

Zakelijke tapijtreiniging

Tapijt reinigen voor particulieren

Woont u in Zutphen of omstreken en wilt u graag uw tapijt laten reinigen? Chem-Dry Beekman komt graag bij u langs om uw tapijt op te halen en vervolgens op professionele wijze te reinigen.

Particuliere tapijtreiniging

Laat uw tapijt reinigen in de regio Zutphen

We reinigen niet alleen in Zutphen vloerkleden en tapijten. Ons werkgebied strekt zich uit van Emmeloord en van Enschede tot Apeldoorn. We zijn u zelfs van dienst in Deventer en Zwolle.

Vraag een offerte aan

Maak gebruik van het onderstaande contactformulier om erachter te komen wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tapijtreiniging in Zutphen. U ontvangt al binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave van ons. Extra informatie nodig? Neem dan contact op via 0800 4849364.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking