Duurzame reiniging van uw tapijt

Meubelreiniging Vaassen

Laat uw meubels reinigen door middel van onze specialistische reiniging in Vaassen. U kunt bij ons terecht voor zowel uw bank als uw fauteuils en bureaustoelen, maar ook het interieur van uw auto. We pakken hardnekkige vlekken aan en voorzien uw meubels van een frisse geur. Ook na werktijd is een afspraak mogelijk en hebben we uw meubels binnen enkele uren schoongemaakt.

 • Reiniging van uw gehele inboedel
 • gehele inboedel na werktijd
 • Gebruik van veilige middelen, ook voor kinderen en huisdieren
 • Reiniging van alle stoffen mogelijk

Neem voor meer informatie contact met onze vestiging in Vaassen op. Dit kan via het telefoonnummer 0800 4849 361.

Ik wou al tijden mijn lederen bank schoonmaken, maar was bang mijn dure bank te beschadigen. Chem-Dry Beekman kon mij telefonisch direct een aanbod doen, waarop wij in dezelfde week nog een afspraak hadden ingepland. Mijn lederen bank ziet er nu weer als nieuw uit! Bedankt, Chem-Dry Beekman! – Marion uit Vaassen

Meubelreiniging tarieven

Onze meubelreinigers bespreken graag de grootte van de opdracht en de mate van vervuiling met u om te bepalen wat de uiteindelijke prijs voor uw reinigingsopdracht wordt. We ontvangen hiervoor graag informatie over het soort meubel(en) dat moet worden gereinigd en wat uw verdere wensen zijn. Nadat wij een beeld van uw reinigingsopdracht hebben, komen we bij u langs om uw meubel direct te reinigen of het op te halen in de regio Vaassen. Vraag daarom direct een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0800 4849 364.

Alle voordelen van Chem-Dry Beekman reiniging op een rij

 • Snel droog door minimaal gebruik van vloeistof
 • Geschikt voor alle meubelstoffen
 • Langer plezier van schoon en fris meubilair
 • Reiniging bij u thuis of in onze werkplaats

Bel: 0800 4849 364 Vraag offerte aan

s Ochtends drink ik onderweg naar werk graag eerst een kop koffie in de auto. Nou had ik een paar keer wat gemorst op mijn stoffen bekleding. Ik heb zelf geprobeerd de vlekken eruit te halen, maar zonder succes. Chem-Dry Beekman heeft voor een redelijke prijs het volledige interieur schoongemaakt. Mijn auto ruikt nu naar een heerlijke bos bloemen. Topservice! – Daniel uit Vaassen

Specialistische meubelreiniging voor duurzaam resultaat

Uw meubels voelen door onze hulp weer net zo fris en nieuw aan als toen u ze kocht. We verwijderen vlekken en onderhouden uw meubilair, maar zorgen ook voor een verzorgde uitstraling. Uw meubels geuren bovendien heerlijk na een grondige reiniging. Meubels die u bij ons kunt laten reinigen:

 • Fauteuils
 • Eetkamerstoelen
 • Autostoelen
 • Caravan- en camperinterieur
 • Gestoffeerde trappen
 • Kantoormeubels
 • Lederen meubels
 • Tapijt

Bel: 0800 4849 364 Vraag offerte aan

Reiniging met milieuvriendelijke middelen

We maken gebruik van het reinigingsmiddel The Natural®, dat geen schadelijke stoffen voor het milieu bevat. Het reinigingsmiddel bestaat uit koolzuur, in plaats van chemische bestanddelen, om het vuil mee los te weken. De koolzuurbelletjes trekken geleidelijk in de stof en weken zo het vuil los. Vervolgens wordt het vuil met het koolzuur opgezogen door onze zuigmachine.

Razendsnelle schoonmaakservice

Door het gebruik van het koolzuurschoonmaakmiddel beperken we de hoeveelheid water om uw meubels weer geheel schoon te krijgen. In vergelijking met andere schoonmaakmiddelen gebruiken we 80% minder water. Door het aanzienlijk lagere verbruik zijn uw meubels al binnen 1 à 2 uur droog en verloopt onze service vlot.

Anti-allergische schoonmaakmiddelen

Bij een grondige reiniging kunnen bepaalde schoonmaakmiddelen een allergische reactie oproepen. Onze schoonmaakmiddelen zijn pH-neutraal en bevatten geen chemische bestanddelen. Dit zorgt ervoor dat onze schoonmaakmiddelen ook veilig zijn voor uw kinderen en huisdieren.

Werkwijze

Onze aanpak werkt als volgt:

 1. Het borstelen van de stof
 2. Voorbehandeling met een speciale vlekkenspray
 3. De bewerking van het reinigingsmiddel The Natural®
 4. Opzuigen van losgeweekt vuil
 5. Droogbehandeling

Voorkom diep genestelde vlekken

Sommige vlekken zijn erg moeilijk te verwijderen, zoals: wijn-, koffie- of bloedvlekken. Hoe dieper de vlek in de stof trekt, hoe lastiger het wordt om deze te verwijderen. Bel ons daarom zo snel mogelijk wanneer er een dergelijke vlek is ontstaan. Met onze jarenlange ervaring en specialistische reinigingsmethode weten we wat we moeten doen om uw meubels weer volledig vlekvrij te krijgen.

Uw meubilair duurzaam schoon

Om toekomstige vlekken zo veel mogelijk te beperken is het mogelijk om een vuilwerende beschermlaag aan te brengen op uw meubilair. Deze laag beschermt de stof op zo’n manier dat vuil zich enkel oppervlakkig aan de stof kan hechten. Deze extra service is mogelijk na een reinigingsbehandeling, zodat u langer van uw schone meubel kan genieten.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Om een prijsindicatie te krijgen, vult u onderstaand formulier in. Binnen 24 uur ontvangt u een bericht met een prijsopgave van ons.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking