Duurzame reiniging van uw tapijt

Meubelreiniging Olst

Voor de reiniging van uw bank, stoelen en meer

Met onze specialistische meubelreiniging in Olst krijgt u elk meubel weer stralend schoon. We reinigen alle soorten meubels, of het nu gaat om de reiniging van een bank, eetkamerstoel, bureaustoel of het interieur van uw auto. We verwijderen stof, vuil, nare geuren en vlekken zodat uw stoffen meubels in een handomdraai weer schoon en fris zijn.

 • Ook na werktijd uw meubels gereinigd
 • Laat uw stoel, fauteuil of bank reinigen in Olst
 • Veilig en milieuvriendelijk reinigingsmiddel, ook voor kinderen en huisdieren
 • Elke meubelstof weer schoon en fris

Laat uw stoelen en banken reinigen in Olst. We komen graag bij u langs op locatie. Voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten of het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op via 0800 4849 364 of beekman@chemdry.nl.

Ik heb 6 eetkamerstoelen laten schoonmaken: goede prijs en uitstekende service. De stoelen werden opgehaald en dezelfde dag nog teruggebracht. Super schoon, fris en snel geregeld. Goede communicatie met de medewerkers ook. – Lydia en Frank uit Olst

Kosten meubelreiniging in Olst

De kosten rondom meubelreiniging verschillen per opdracht. Voor het maken van een prijsopgave willen we daarom graag van u weten welke meubels u wilt laten schoonmaken en om hoeveel meubels het gaat. Ook de mate van vervuiling heeft invloed op de kosten. Bespreek uw wensen met ons en we vertellen u graag meer over de kosten van de meubelreiniging. Onze professionele schoonmakers komen vervolgens bij u in Olst langs om het vervuilde meubilair op te halen of uw stoelen of bank te reinigen op locatie. Bel 0800 4849 364 of vraag een offerte aan.

Voordelen van de Chem-Dry reinigingsmethode

 • Geschikt voor alle meubelstoffen
 • Uw meubels zijn snel droog, omdat we weinig vloeistof gebruiken
 • Koolzuur weekt het vuil los, dus er blijven geen zeepresten achter in de meubelstof
 • Uw meubilair blijft langer schoon en fris
 • Meubelreiniging op locatie in Olst of in onze werkplaats

Na een paar jaar was mijn bank echt aan een grote schoonmaak toe, de stof zag er niet fris meer uit. Ondanks dat ik hem zelf regelmatig schoonmaak. Ook waren er steeds meer vlekken die ik zelf niet meer uit de stof kreeg. Chemdry Beekman heeft mijn bank weer helemaal opgekalefaterd met de schoonmaak. De vlekken zijn verdwenen en mijn bank ziet er weer schoon uit! – Ariane uit Olst

Het resultaat van specialistische meubelreiniging

Specialistische reiniging van bijvoorbeeld uw bank geeft goede en blijvende resultaten. Nare geuren, vlekken en een groezelige uitstraling verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Chem-Dry reinigingsmethode. Uw stoelen, bankstel en andere meubels krijgen hun oorspronkelijke uitstraling terug: schoon en fris zonder vervelende geurtjes. Dit geldt voor onder andere voor:

 • Eetkamerstoelen
 • Banken
 • Fauteuils
 • Autostoelen
 • Interieur van caravan of camper
 • Poefs
 • Kantoormeubels
 • Bureaustoelen

Bel 0800 4849 364 Vraag offerte aan

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

Laat uw meubilair reinigen met een duurzaam en milieuvriendelijk reinigingsmiddel. The Natural® bevat koolzuur in plaats van schadelijke chemische stoffen om de vervuiling los te weken. Hele kleine koolzuurbelletjes trekken in de stof van uw meubels en weken het vuil los. Vervolgens zuigen we de viezigheid gemakkelijk op met een soort stofzuiger.

Weinig vloeistof nodig

Omdat we geen chemische schoonmaakmiddelen hoeven te verdunnen, gebruiken we slechts een kleine hoeveelheid water voor de meubelreiniging. Vergeleken met reguliere schoonmaakmethodes gebruiken wij zo’n 80% minder water. Hierdoor is uw meubilair binnen een dag droog en kunt u ze snel weer gebruiken.

Geen irritatie of allergische reactie

Schoonmaakmiddelen veroorzaken soms irritaties aan de huid en ogen of een allergische reactie. We werken met pH-neutrale schoonmaakmiddelen zonder zeep of chemische bestanddelen. Zo weet u zeker dat de reinigingsmiddelen veilig zijn, ook voor uw kinderen en huisdieren.

Werkwijze stoelen en bank reinigen in Olst

We hanteren een vaste werkwijze voor het reinigen van uw banken, stoelen en ander meubilair. We reinigen ze op locatie of halen uw meubels bij u thuis op en brengen ze na het schoonmaken weer terug. De behandeling inclusief droogtijd neemt een dag in beslag. Bekijk hieronder het stappenplan van het reinigen van uw meubels:

 1. De stof borstelen
 2. Vlekken voorbehandelen met een speciale vlekkenspray
 3. Schoonmaken met reinigingsmiddel The Natural®
 4. Het losgeweekte vuil opzuigen met de stofzuiger
 5. De stof drogen met een blower

Vlekverwijdering uit een bank of stoel in Olst

Zitten er vlekken op uw meubilair die u zelf niet weg krijgt? Met onze jarenlange ervaring en specialistische reinigingsmethode verwijderen we vrijwel alle vlekken. Denk bijvoorbeeld aan wijn, koffie, thee, olie, inkt of bloed. Bel ons direct om uw stoel of bank te reinigen en de vlek te laten verwijderen. Hoe langer de vlek onbehandeld blijft, des te dieper de vlek in de stof trekt, hoe lastiger deze weer uit het meubel te krijgen is.

Houd uw meubilair langer schoon

Na de meubelreiniging is uw stoel of bank weer stralend schoon en dat wilt u natuurlijk graag zo houden. Indien gewenst, brengen we een vuilafstotende beschermlaag aan, om het meubel voortaan beter schoon te houden. Deze laag voorkomt dat vlekken diep in de stof trekken. Zo blijven vlekken oppervlakkig en houdt u uw meubels zelf eenvoudiger schoon.

Ook uw stoel of bank laten reinigen in Olst?

Wilt u meer informatie over meubelreiniging, de kosten ervan of wilt u snel uw stoel of bank laten reinigen in Olst? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave van ons. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of onderstaand contactformulier.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking