Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle, Nunspeet, Almelo en Uddel

0800 - 48 49 364Neem contact op

Duurzame reiniging van uw tapijt

Linoleum en PVC vloer reiniging

Als we het hebben over linoleum, dan bedoelen we eigenlijk vloeren die inderdaad van linoleum, maar ook uit vinyl (pvc) en rubber bestaan. Kortom de elastische vloeren. Een vloerbedekking die we vaak vinden in scholen, ziekenhuizen en openbare gebouwen maar ook kantoren.

We hebben al vele jaren ervaring als het gaat om het onderhoud en de reiniging van deze elastische vloeren. Ook nu brengen we een advies uit wat past bij het gevraagde onderhoud.

Chem-Dry Beekman reinigt uw elastische vloeren nauwkeurig en snel. Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0800 4849 364 of via het contactformulier. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Vraag offerte aan   Bel: 0800 4849 364

Dergelijk vloeren vragen heel veel arbeidsintensief onderhoud, en wanneer dit niet goed wordt uitgevoerd zijn de gevolgen groot zoals het niet meer kunnen herstellen van de uitstraling, verlies van kleur, beschadigde toplagen etc.

Onderhoud is hier intensief en brengt de nodige kosten met zich mee. Ook hier is regelmatig een vakman op zijn plaats.
Bijvoorbeeld het strippen en opnieuw in de was zetten van dergelijke vloeren is specialistisch en vraagt nauwkeurig werken met de geschikte producten. Hiervoor wordt er dan ook gewerkt met de kwaliteitsproducten van Ecolab

Kijk voor meer informatie op onze pagina met algemene informatie over vloerbedekking reinigen.