Duurzame reiniging van uw tapijt

Over schoonmaakbedrijf Chem-Dry Beekman

Oprichting

Chem-Dry Beekman is opgericht in 1997. Sinds die tijd reinigt het bedrijf meubelen en tapijt met de Chem-Dry methode. Ze zijn begonnen met vestigingen in Zwolle en Nunspeet. Sinds 2010 heeft Chem-Dry Beekman vestiging Uddel erbij waardoor ze ook actief kunnen zijn in de plaatsen Apeldoorn Deventer en Zutphen.

Unieke en veilige reinigingsprodukten

Deze methode is gebaseerd op koolzuur. Daardoor kan er gereinigd worden met weinig water en is de vloerbedekking of het meubelstuk weer snel droog en klaar voor gebruik. Het algemene reinigingsmiddel is veilig voor mens en dier. Het bestaat uit ingrediënten die ook allemaal in de natuur voor komen. Het heet ook niet voor niets The Natural.

Beter binnenmilieu

Eén van de positieve eigenschappen van tapijt en gestoffeerde meubelen is dat stof en vuil dat in de lucht in een ruimte zweeft, worden opgevangen en vastgehouden. Zo werken ze als het ware als een stoffilter. De lucht die ingeademd wordt blijft hierdoor schoner en dus gezonder. Het vuil dient echter met regelmaat te worden verwijderd, zodat het definitief uit de ruimte verdwijnt.

Belangrijk hierbij is dat u stofzuigt met een borstelstofzuiger omdat deze veel meer stof uit het tapijt halen dan een sledestofzuiger. Wij kunnen deze voor u leveren van het gerenommeerde merk SEBO.Zo draagt Chem-Dry Beekman met haar diensten bij aan een beter binnenmilieu.

Harde vloeren

Sinds begin 2009 heeft Chem-Dry Beekman ook het strippen en conserveren van elastische vloeren toegevoegd aan haar dienstenpakket. Onder andere Linoleum, Marmoleum, Tarkett en PVC vloeren vallen hieronderLinoleum / PVC reiniging.Tevens zijn ze door de aanschaf van de nieuwste tile & stone apparatuur instaat om allerlei soorten stenen vloeren te reinigen.Stenen vloeren reiniging  Net als bij tapijt en meubelen zorgt het regelmatig onderhoud van een harde vloer voor een verlenging van de levensduur. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen van uw grindvloer. Neem contact met ons op en samen stellen we een onderhoudsschema op dat toegespitst is op uw vloer en gebruiksintensiteit.

Werkgebied

Wij zijn actief in de volgende regio/steden (zie afbeelding):

  • De Stedendriehoek (Apeldoorn Zutphen en Deventer);
  • Zwolle, Kampen, Ommen, Raalte en omstreken;
  • De Flevo- en Noord-oost polder;
  • De Veluwe (Ermelo, Oldenbroek, Heerde, Epe, Elburg, Lochem en Zutphen);
  • Regio Twente.

Optimale service

Chem-Dry Beekman belooft u het beste reinigingsresultaat. Er wordt echter verder gekeken dan de reiniging. Er wordt in iedere situatie een advies op maat gegeven. Zo krijgt u als klant niet alleen de schoonste vloerbedekking of meubelen, maar ook de beste service.

Wilt u advies op maat, vult u dan het contactformulier in of bel één van onze vestigingen.