Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle, Nunspeet, Almelo en Uddel

0800 - 48 49 364Neem contact op

Duurzame reiniging van uw tapijt

Grindvloer reinigen

Grindvloeren zijn warme, naadloze vloeren met een natuurlijke uitstraling die gemakkelijk te onderhouden zijn. U verwijdert oppervlakkig vuil eenvoudig zelf met de stofzuiger en door te dweilen. Maar na verloop van tijd is een grondige reiniging nodig om ook hardnekkig vuil te verwijderen. Zo houdt u uw vloer in topconditie. Voor het beste resultaat laat u uw grindvloer professioneel reinigen. U zult zien dat de vloer hiermee het oorspronkelijke uiterlijk terugkrijgt.

  • Binnen 24 uur een gratis offerte
  • Laat in 1 dag uw grindvloer schoonmaken
  • Afspraak binnen een week
  • Uw siergrindvloer wordt weer als nieuw
grindvloer reinigen

Vraag een offerte aan bij Chem-Dry Beekman om uw grindvloer vakkundig te laten reinigen of maak direct telefonisch een afspraak. Onze werkzaamheden bestrijken een ruim gebied: we komen bij u langs voor onderhoud in de omgeving van onder andere Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Lelystad en Emmeloord.

Onderhoud grindvloer

Een grindvloer bestaat uit gezeefd riviergrind gemengd met epoxyhars. De verschillende structuren waarin het grind verkrijgbaar is, bepalen de look en feel van de vloer. Naast verschillende structuren zijn er vele kleurmogelijkheden, waardoor de siergrindvloer geschikt is voor iedere gewenste stijl en sfeer. Van warm en natuurlijk voor de woonkamer of slaapkamer, tot strak en modern in de keuken. Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw grindvloer in goede conditie te houden. Verschillende soorten grindvloeren vragen om andere behandelingen. Laat uw grindvloer reinigen door een specialist om de mooie uitstraling jarenlang te behouden.

Dé specialist in grindvloer reinigen: uw vloer weer als nieuw

Een schone siergrindvloer heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Een groot deel van de reiniging kunt u prima zelf uitvoeren om kleine vlekken te verwijderen. Maar uiteindelijk is iedere vloer toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Daarnaast is het verstandig om periodiek een dieptereiniging uit te laten voeren. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met het reinigen van grindvloeren. We bieden u graag professioneel advies op maat voor het reinigen van uw grindvloer. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van een goed onderhouden vloer die er als nieuw uitziet.

“Schoonmakers met verstand van zaken. Toen ik de siergrindvloer liet reinigen wist ik niet dat hij zo vies was. De kleur is weer helemaal teruggekomen en het lijkt wel een nieuwe vloer. Zeer tevreden!”

Grindvloer reinigen: hoe doen we dat?

Chem-Dry Beekman reinigt uw grindvloer vakkundig en efficiënt met professionele Tile & Stone machines. Het schoonmaken van uw vloer doen we in de volgende stappen:

  1. We verwijderen los vuil en stof van de vloer door te stofzuigen.
  2. We sproeien we de siergrindvloer in met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Door de kracht van het middel is er slechts weinig van nodig.
  3. De Tile & Stone machine spuit onder hoge druk water op de vloer om vuil te verwijderen. Zelfs vlekken die in het grind getrokken zijn, krijgen we op deze wijze weg.
  4. De machine zuigt het water gelijk weer op, zodat uw vloer na de reiniging snel weer droog is. Er blijven geen zeepresten achter op de vloer. Hierdoor blijft hij gemakkelijker schoon te houden. Zeepresten trekken namelijk stof en vuil aan.

Chem-Dry is droger, schoner en gezonder

Doordat grindvloeren enigszins poreus zijn, komen ze na verloop van tijd vol stof, vuil, bacteriën en schimmels te zitten.Onze specialistische Chem-Dry reiniging haalt het vuil weg zoals dat met de hand niet mogelijk is en levert weer een mooie vloer op. Na de grindvloerreiniging blinkt uw vloer weer als nieuw en is hij na vier uur weer beloopbaar. Onze duurzame reinigingsmethode is vriendelijk voor uw gezondheid én het milieu. De innovatieve toepassing van koolzuur heeft een uiterst kleine impact op het klimaat. Daarnaast blijven er geen vuil aantrekkende zeepresten in uw vloer achter.

Bel 0800 4849 364 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het professioneel schoonmaken van uw siergrindvloer.

Grindvloer onderhoud: tips voor het schoonmaken

U kunt zelf uw grindvloer onderhouden door hem regelmatig schoon te maken en vlekken snel te verwijderen. Met een paar simpele onderhoudstips houdt u uw vloer al in goede conditie en verlengt u de levensduur aanzienlijk. We raden u aan om de vloer tweemaal per week te stofzuigen en regelmatig te dweilen. Zo verwijdert u vuil tussen de steentjes van de vloer. Vlekken op uw grindvloer verwijdert u gemakkelijk en veilig met een professioneel onderhoudsproduct dat vuil verwijdert zonder de grindvloer aan te tasten.

Grindvloeren met open structuur

Heeft u een grindvloer met een open structuur? Dan hoeft u enkel te stofzuigen. Het dweilen van grindvloeren met een open structuur raden we af. Doordat het vuil verstopt zit in de kleine ruimtes tussen de steentjes, wordt de vloer alleen maar viezer door te dweilen. De dweil kan deze kleine kieren niet bereiken en laat juist vuil water achter. Om uw grindvloer met open structuur in de beste conditie te houden, laat u de specialisten van Chem-Dry periodiek onderhoud uitvoeren.

Vlekken verwijderen van uw siergrindvloer

Heeft u iets laten vallen op uw vloer en ontstaat er een vlek? Dep de vloeistof op of verwijder het vuil zo snel mogelijk voordat de vlek in de grindvloer kan trekken. Om de vlek geheel te verwijderen, reinigt u de plek met wat warm water en een reinigingsmiddel. Lukt het niet om de vlek te verwijderen, dan neemt u contact op met Chem-Dry Beekman. We helpen u graag door uw siergrindvloer vakkundig te reinigen.

Mijn grindvloer laten reinigen door Chemdry met een prachtig resultaat. Goede prijs voor een goede service. Komen hun afspraken na en kwamen bij mij nog dezelfde week langs.

Contact opnemen

Voor meer informatie of advies op maat vult u het contactformulier in. We zijn ook telefonisch te bereiken via ons gratis servicenummer 0800 4849 364. We komen uw grindvloer reinigen in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Emmeloord, Harderwijk, Enschede, Kampen en omliggende plaatsen.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking
 

We wijzen je op ons privacy- en cookieverklaring.

Veelgestelde vragen over grindvloer reinigen

Hoe grindvloer reinigen?

U kunt zelf uw grindvloer reinigen door hem regelmatig te stofzuigen. Op die manier haalt u vuil tussen de steentjes vandaan. Voor een goede reiniging is een stofzuiger met minimaal 1200 watt nodig. Dweilen moet u bij een grindvloer met open structuur nooit doen. U verspreidt dan namelijk het vuil naar plekken waar u met de stofzuiger niet bij komt. Is uw grindvloer vies of zijn er vlekken zichtbaar? Schakel dan een expert in om uw vloer grondig te reinigen.

Grindvloer reinigen met azijn?

Online leest u wellicht hoe u schoonmaakazijn kunt gebruiken om uw grindvloer te reinigen. Dit raden wij echter ten zeerste af! Azijn is een zuur en kan op den duur door de grindvloer heen bijten. U krijgt namelijk nooit alle azijn weg die tussen de steentjes zit. En zoals hierboven beschreven, verplaatst u het vuil alleen maar naar moeilijker bereikbare plekken.

Grindvloer reinigen met soda?

Ook soda kunt u beter niet gebruiken op uw grindvloer. Door de bruisende werking van soda beschadigen de grindsteentjes en zo wordt uw grindvloer op de lange termijn erg lelijk.

Kan ik zelf mijn grindvloer reinigen?

Bij een grindvloer is stofzuigen meer dan genoeg om alle vuil tussen de grindsteentjes vandaan te krijgen. Is uw vloer zeer vies of heeft u vloeistof laten vallen? Laat een specialist uw grindvloer reinigen voor het beste resultaat. En nog een voordeel: als u een specialist inschakelt, dan weet u zeker dat hij pas vertrekt als u volledig tevreden bent.