Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle, Nunspeet, Almelo en Uddel

0800 - 48 49 364Neem contact op

Grindvloer reinigen

Dé professionals in grindvloer reiniging en onderhoud

Laat uw grindvloer reinigen om de oorspronkelijke uitstraling terug te krijgen. Grindvloeren zijn warme, natuurlijke en naadloze vloeren die zeer makkelijk te onderhouden zijn. Door de enorme waaier aan kleuren en motieven die in de siergrindvloer verwerkt kunnen worden, is dit type vloer geschikt voor ieder interieur.

  • Binnen 24 uur een gratis offerte
  • Laat in 1 dag uw grindvloer schoonmaken
  • Afspraak binnen een week
  • Uw siergrindvloer wordt weer als nieuw

Vraag een offerte aan bij Chem-Dry Beekman om uw grindvloer te laten reinigen of bel gelijk voor een afspraak. Wij komen bij u langs voor onderhoud in de omgeving van Zwolle, Enschede en Apeldoorn tot Lelystad en Emmeloord.

 
Vraag offerte aan

Dé specialist in grindvloer reinigen

Een schone siergrindvloer heeft een mooie uitstraling, maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Lange tijd kunt u het onderhoud van een grindvloer zelf uitvoeren met bijvoorbeeld een waterzuiger om kleine ongelukjes te verhelpen. Daarnaast is het verstandig om periodiek een dieptereiniging uit te laten voeren.

Grindvloer laten reinigen

Chem-Dry Beekman helpt u om op de juiste manier de grindvloer reiniging uit te voeren met onze professionele Tile&Stone machines. Het schoonmaken van uw vloer gebeurt in een paar stappen:

  1. Ten eerste verwijdert de grindvloer reiniger los vuil en stof van de vloer door deze te stofzuigen.
  2. We sproeien de siergrindvloer in met een reinigingsmiddel. Door de kracht van het middel is er slechts weinig nodig.
  3. De Tile&Stone machine spuit onder hoge druk water op de vloer om vervuiling te verwijderen. Zelfs vlekken die in het grind getrokken zijn krijgen we op deze wijze weg.
  4. De machine zuigt het water gelijk weer op, zodat uw vloer na de reiniging snel weer droog is.

Er blijven geen zeepresten achter op de vloer. Hierdoor blijft deze gemakkelijker schoon te houden. Zeepresten trekken namelijk stof en vuil aan.

“Schoonmakers met verstand van zaken. Toen ik de siergrindvloer liet reinigen wist ik niet dat hij zo vies was. De kleur is weer helemaal teruggekomen en het lijkt wel een nieuwe vloer. Zeer tevreden!”

Over de grindvloer

Grindvloeren bestaan uit gezeefd riviergrind gemengd met expoxyhars. Het grind is verkrijgbaar in verschillende structuren die de uitstraling van de grindvloer bepalen. Dankzij de ruime kleurmogelijkheden kunt u de siergrindvloer iedere gewenste sfeer laten uitstralen, van warm en natuurlijk voor de woonkamer of slaapkamer tot strak en modern voor de keuken. Laat uw grindvloer reinigen om de mooie uitstraling jarenlang te behouden.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Chem-Dry is droger, schoner en gezonder

Na de grindvloer reiniging blinkt de vloer en is deze na 4 uur weer beloopbaar. Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer op en haalt het vuil weg. Doordat de siergrindvloeren enigszins poreus zijn, komen ze vol stof, vuil, bacteriën en schimmels te zitten. Deze verwijderen we ook met de Chem-Dry reiniging. Bel 0800 4849 364 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het schoonmaken van uw siergrindvloer.

Mijn grindvloer laten reinigen door Chemdry met een prachtig resultaat. Goede prijs voor een goede service. Komen hun afspraken na en kwamen bij mij nog dezelfde week langs.

Grindvloer onderhoud

U kunt zelf uw grindvloer onderhouden door deze regelmatig schoon te maken en vlekken snel te verwijderen. Wij raden u aan om de vloer twee maal per week te stofzuigen en regelmatig te dweilen. Zo verwijdert u vuil tussen de steentjes van de vloer. Heeft u een grindvloer met een open structuur? Dan is dweilen niet nodig en hoeft u enkel te stofzuigen. Let op dat u geen

Vlekken verwijderen van uw grindvloer

Heeft u iets laten vallen op uw vloer en ontstaat er een vlek? Dep de vloeistof op of verwijder het vuil zo snel mogelijk voordat de vlek in de grindvloer kan trekken. Om de vlek geheel te verwijderen reinigt u de plek met wat warm water en een reinigingsmiddel. Lukt het niet om de vlek te verwijderen, dan neemt u contact op met Chem-Dry Beekman. Wij helpen u graag uw siergrindvloer geheel te reinigen.

Contact opnemen

Wilt u advies op maat, vult u dan het contactformulier in of bel ons gratis servicenummer: 0800 4849 364. Wij komen uw grindvloer reinigen in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Emmeloord, Lelystad en omliggende plaatsen.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking
 

We wijzen je op ons privacy- en cookieverklaring.