Duurzame reiniging van uw tapijt

Tapijtreiniging epe

Met de professionele tapijtreiniging van Chem-Dry Beekman in Epe heeft u in een handomdraai weer een fris tapijt of kleed dat er als nieuw uitziet. U heeft al binnen enkele dagen een afspraak op een moment dat u past. Wij reinigen namelijk niet alleen van 9 tot 5, maar ook buiten werktijden. Onze milieuvriendelijke reinigingsmethode werkt met koolzuurbelletjes die hardnekkig vuil losweken uit de vezels van uw tapijt.

 • Binnen 24 uur een gratis offerte
 • Afspraak binnen enkele dagen, ook na werktijd
 • Milieuvriendelijk: koolzuurbelletjes weken het vuil los
 • Laat elk tapijt en kleed reinigen door onze professionals

Wilt u weten of we uw kleed kunnen reinigen? Bel ons dan en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor tapijtreiniging in Zwolle, Kampen en omgeving. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven.

Topservice! Het tapijt werd ’s morgens op gehaald en ’s middags alweer teruggebracht. Alle vlekken zijn helemaal verdwenen en het lijkt weer als nieuw. Ook ruikt hij weer helmeaal fris!
Ineke uit Epe

Kosten tapijt- en kleedreiniging

U ontvangt een offerte op maat voor elke aanvraag. Wilt u één tapijt laten schoonmaken of meerdere vloerkleden? Bij Chem-Dry Beekman berekenen we de prijs op basis van de hoeveelheid tapijten, de afmetingen en de mate van vervuiling. Bel 088 4849 364 of vraag direct een offerte aan.

Waarom Chem-Dry?

 • Verwijderen van de hardnekkigste vlekken en nare geuren
 • Snelle service: dankzij minder watergebruik is uw tapijt zó weer droog
 • Inclusief ophalen en terugbrengen van uw tapijten en kleden
 • Veilige reinigingsmiddelen voor kind, dier en milieu
 • Geen zeepresten: wij werken met een koolzuurhoudend schoonmaakmiddel

Twee kinderen en een beige kleed bleken geen goede combinatie (vlekken!!) Chemdry Beekman heeft mijn vloerkleed thuis opgehaald, helemaal schoongemaakt en toen weer teruggebracht. Van de vlekken is niets meer te zien. Ook een vlek die er al langer in zat is weg! Ik heb het mijn vrienden ook aangeraden.
Aylee uit Epe

Resultaat tapijtreiniging

Het resultaat van onze tapijtreiniging in Zwolle, Kampen en omstreken is altijd een schoon kleed dat zijn oorspronkelijke frisse uitstraling terugkrijgt. Vlekken en nare geuren zijn verdwenen uit uw tapijt. Afhankelijk van de vervuiling kan het zijn dat we in uitzonderlijke gevallen de vlekken niet helemaal kunnen verwijderen, maar hierover informeren we u van tevoren.

Voor-en-na-foto's

Voor

Na

Geschikt voor alle tapijten en kleden

Onze praktische reinigingsmethode werkt voor uw tapijt, kleed, vloerbedekking en meubels, zoals de reiniging van uw bank. Enkele voorbeelden van vloerkleden die wij reinigen:

 • Wollen tapijt
 • Velours tapijt
 • Hoogpolig kleed
 • Laagpolig kleed
 • Bouclé tapijt
 • Shag tapijt
 • Frisé tapijt
 • Saxony tapijt
 • Perzisch tapijt

Methode kleedreiniging

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Onze specialisten hebben een reinigingsmethode ontwikkeld waarmee we vrijwel elk tapijt weer schoon kunnen krijgen. Het reinigingsmiddel The Natural® bestaat uit minuscule koolzuurbelletjes die het vuil losweken. Zo weten we zeker dat het middel veilig is voor kinderen, huisdieren en de natuur. Ook zorgt deze methode ervoor dat we circa 80% minder water nodig hebben, waardoor uw kleed in enkele uren alweer helemaal droog is.

 1. Met een borstelstofzuiger zuigen we het grove vuil van het tapijt.
 2. Vlekken behandelen we met een spray, waarna we de spray in het kleed borstelen.
 3. Kleine koolzuurbelletjes weken het vuil los uit de vezels.
 4. Met een katoenen pad nemen we het vuil op.
 5. Viezigheid en vervuiling behandelen we extra met het schoonmaakmiddel The Natural®.
 6. Om de achtergebleven restjes vuil uit de stof te halen, stofzuigen we het tapijt nogmaals. De losgeweekte vervuiling is gemakkelijk op te zuigen.

Vlekken en nare geuren zijn verleden tijd

Een omvallend glas wijn, een kind dat op het kleed speelt, een huisdier dat met zijn vieze poten naar binnen loopt: er zijn vele scenario’s te bedenken waarom een tapijt vies wordt. Met de tapijtreiniging van Chem-Dry Beekman is dit in no time opgelost. Wij verwijderen vlekken, nare geuren en halen de oorspronkelijke uitstraling van uw vloerkleed terug. Zo kunt u weer jarenlang genieten van een schoon en fris tapijt dat eruitziet als nieuw.

Vloerkleed reinigen voor particulieren

Heeft u thuis een tapijt dat niet fris meer ruikt of waar vlekken in zitten? Neem dan contact op met Chem-Dry Beekman. Wij komen bij u langs op een moment dat u goed uitkomt om het kleed professioneel schoon te maken.

Voor thuis

Vloerreiniging voor bedrijven

Voor een ondernemer is het vaak gemakkelijker als we buiten werktijd langskomen. Zo hinderen we uw werkzaamheden niet bij het schoonmaken van de vloer. Dit geldt niet alleen voor kleden, maar ook voor andere vloertypes.

Voor kantoor- en bedrijfspanden

Tapijtreiniging in Zwolle en omstreken

Het werkgebied van Chem-Dry Beekman strekt zich uit van Emmeloord tot Apeldoorn en Enschede. Ook in de plaatsen rondom Epe maken wij uw tapijten en kleden schoon. Denk bijvoorbeeld aan Kampen, Hasselt, Hattem, Elburg, Dalfsen, Ommen, Epe en Staphorst.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de kosten van tapijtreiniging in Epe, dan vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 24 uur krijgt u een prijsopgave, waarna u kunt beslissen of u uw tapijt laat reinigen.

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking
 

Meer reinigingsdiensten