Duurzame reiniging van uw tapijt

Reinigingsmethodes

 • Onderhoudsreiniging

  Eenvoudige en snelle methode met een optimaal visueel resultaat. Ideaal voor periodiek onderhoud of licht vervuild tapijt. Daarnaast wordt de methode vaak toegepast in ruimtes waar het inzetten van grotere machines niet mogelijk is.

 • Sproei extractie reiniging

  Ons reinigingsmiddel The Natural® wordt diep tussen de vezels van het tapijt aangebracht. Hierdoor wordt vuil losgemaakt, naar boven gestuwd en opgezogen. Tapijt dat al een langere periode niet is gereinigd vraagt deze methode.

 • Roterende sproei extractie reiniging

  Door ronddraaiende bewegingen wordt de koolzuur extra geactiveerd. Diep en vast genesteld vuil wordt beter verwijderd. Zwaar vervuild tapijt krijgt weer een mooie uitstraling. Doordat allergenen grotendeels zijn verwijderd, levert deze methode tevens een verbetering aan uw binnenmilieu.

 • Roterende sproeiextractie met Truckmount

  Deze methode is het summum van tapijtreiniging. Waar tapijt het zwaar te voorduren heeft (zoals intensief belopen ruimtes, kantines enzovoort) biedt deze reinigingsmethode een uitkomst. Het zwaarst vervuilde tapijt wordt weer schoon, is snel droog en klaar voor gebruik. De korte droogtijd remt de groei van bacteriën, huisstofmijt en schimmels.

  Meubelreiniging

  Het koolzuurhoudende reinigingsmiddel van Chem-Dry leent zich ook uitstekend om gestoffeerd meubilair te reinigen. Stof, vet van haar en handen en uitwerpselen van huisstofmijt worden verwijderd, waardoor uw meubilair weer mooi, fris en schoon wordt.

 • Leder reiniging

  Ook voor het reinigen van lederen meubelen heeft  Chem-Dry diverse producten in het assortiment.. Na reiniging krijgt u advies over het onderhoud dat u zelf kunt doen.

 • Brandvertragend impregneren

  Stofferingen in (openbare) gebouwen dienen vaak brandvertragend behandeld te worden. Chem-Dry kan de stoffen voor u reinigen en vervolgens impregneren met brandvertragende middelen. In geval van brand zullen de stoffen dan niet bijdragen aan de uitbreiding van het vuur.
   

 • Vlekverwijdering

  Een vlek midden op uw vloerbedekking of op uw bank is buitengewoon storend. Chem-Dry heeft allerlei speciale middelen en de kennis om tal van vlekken te verwijderen. Zo kunnen over het algemeen vlekken van koffie, thee, honden enkattenpies, bloed, verf, limonade en wijn worden verwijderd.

 • Grindvloer reiniging

  Chem-Dry Beekman helpt u om op de juiste manier uw grindvloer te reinigen met onze professionele Tile&Stone machines. De Tile&Stone machine spuit onder hoge druk water op de vloer om vuil te verwijderen. De machine zuigt het water gelijk weer op, zodat uw vloer na de reiniging snel weer droog is.