Duurzame reiniging van uw tapijt

Zakelijke tapijtreiniging

Uw tapijt, uw visitekaartje

U krijgt maar een kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Het eerste dat ze zien is de entree en het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. We hebben een ruime ervaring in tapijtreiniging, het onderhoud van projecttapijt, tapijttegels en entreematten in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, bieden we u de beste methode.

Pluspunten van een professionele tapijtreiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het tapijt in uw bedrijfspand levert u een aantal grote voordelen op. Deze voordelen zijn als volgt in te delen:

Representatief

Schone vloerbedekking vormt een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “kantoortuinen” is het van belang om het tapijt regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen.

Kosten besparend

Een gedegen onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van uw tapijt zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen forse investering te doen in het vervangen van uw tapijt.

Productiviteit

Regelmatig het tapijt professioneel laten reinigen helpt bij het verkrijgen van een beter binnenklimaat. Doordat de luchtkwaliteit verbetert, zal de arbeidsproductiviteit stijgen. Uw medewerkers voelen zich na de tapijtreiniging prettiger en er zal minder ziekteverzuim zijn.

Voordelen van Chem-Dry tapijtreiniging

Als onderdeel van de grootste organisatie in tapijtreiniging van Nederland hebben we als voordeel dat:

  • We op basis van persoonlijk advies bepalen wat de beste reinigingsmethode voor uw situatie is.
  • Ruimtes snel weer gebruiksklaar zijn, dus geen verstoring van de arbeidsprocessen
  • We zoveel mogelijk gebruik maken van duurzame en niet milieubelastende middelen
  • Uitvoering buiten werktijden mogelijk is, dus geen verlies van productiviteit
  • We als Chem-Dry specialist een totaalpakket leveren, dus one stop shopping voor uw vloeronderhoud.

Specialistische bewerkingen

Naast de “standaard” tapijtreiniging kunnen we als uw Chem-Dry specialist ook voor u uitvoeren:

  • Het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, waardoor vuil en vlekken gemakkelijker te verwijderen zijn.
  • Specifieke vlekverwijdering of vlekkenrondes voor het verwijderen van o.a. koffievlekken, theevlekken, permanent marker, inktvlekken, tonervlekken, tochtstrepen.
  • Het aanbrengen van een anti statische laag, waardoor er geen ontladingen meer plaatsvinden en elektrische apparatuur beschermd is.