Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle en Uddel

Duurzame reiniging van uw tapijt

Bank reinigen

Heeft u onlangs een tweedehands bankstel gekocht of is uw oude bank toe aan een flinke schoonmaak? Kom dan meer te weten over het belang van een goede reiniging van uw bank en lees hoe u deze klus het best kunt aanpakken. Ook leest u meer over de verschillende voordelen van professioneel bankstel reinigen aan huis.

Het belang van een goede reiniging van uw bank

Hoewel u uw bank wellicht geregeld schoonmaakt met een stofzuiger en uw bank op het eerste gezicht schoon lijkt, blijft een groot deel verborgen voor het blote oog. Zo kan uw bankstel op den duur bacteriën aantrekken en kunnen er geuren in de bank trekken. Ook kan lichaamsvuil, zoals zweet en huidschilfers zich ophopen in de bekleding van uw bank.

Door uw bankstel goed en professioneel te reinigen, zorgt u dat bacteriën, vuil en geuren geen kans krijgen en houd u uw bank fris. Een goede reiniging zorgt er ook voor dat de levensduur van uw bank verlengd wordt. Hierdoor kunt u langer van uw bankstel blijven genieten.

Hoe reinigt u een bank?

Een bank schoonmaken is voor vele vaak een hele opgave. Indien u uw bank zelf wilt reinigen is het belangrijk om van tevoren goed in kaart te brengen wat de vereisten zijn voor uw type bank. Elk materiaal bankstel heeft namelijk zo zijn specifieke vereisten voor een goede schoonmaak. Indien uw twijfelt over het type materiaal van uw bank en u niet goed weet welke schoonmaakmiddelen u kunt gebruiken voor het materiaal van uw bank, kan een professional u hierin advies bieden.

Over het algemeen kunt u alle bankstellen gerust reinigen met een stofzuiger. Hiermee haalt u het eerst grove vuil weg, zoals haren, stof en kruimels. Indien u een bankstel heeft met afneembare kussens, kunt u deze wassen. Lees hiervoor uitvoerig de wasvoorschriften van uw bank. Nadat u uw bank stofvrij heeft gemaakt en de kussen gewassen heeft, kan het grondige schoonmaken beginnen. Een grondige schoonmaak is bedoeld voor het verwijderen van zoveel mogelijk bacteriën en uitwerpselen van huisstofmijt en het verwijderen van allerlei geuren. Dit kunt u het best doen middels een stoomreiniger of middels speciale schoonmaakmiddelen.

Laat ons uw bankstel reinigen

Het grondig reinigen van een bankstel is geen eenvoudige opgave. Veel mensen kiezen er daarom voor om deze vervelende en lastige klus uit te besteden aan een professional. Een professional zorgt ervoor dat de klus zo geklaard is en biedt altijd een stralend en langdurig resultaat.

Wij bij Chem-Dry Beekman weten raad met elk type bank, en zorgen voor elk type bankstel voor een geschikte reiniging. Bij Chem-Dry Beekman helpen we u binnen één dag met het weer volledig schoon en fris maken van uw bank. Een specialist brengt exact in kaart welke reiniging het meest voor uw type bank geschikt is. Daarnaast is een professionele reiniging van uw bank door Chem-Dry Beekman zo milieuvriendelijk mogelijk, veilig voor mens en dier en wordt er tijdens de reiniging weinig vloeistof gebruikt, waardoor uw meubels in enkele uren weer droog zijn en gebruikt kunnen worden.

Onze werkwijze

Onze specialisten maken uw bank schoon op professionele wijze, middels milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die uw meubels reinigen doormiddel van koolzuur. Nadat de specialist uw bank heeft geborsteld, voorbehandeld met een speciale spray met natuurlijke ingrediënten, behandelt de specialist uw bank met The Natural® koolzuurmethode. Deze methode zorgt ervoor dat vuil middels het koolzuur naar boven komt, en hierdoor gemakkelijk weggezogen kan worden. Na het toepassen van het koolzuur en het wegzuigen van het vuil wordt uw bank volledig gedroogd met een blower.

Bank reiniging aan huis

U vindt uw meubelreiniger specialist gemakkelijk bij u in de buurt. Zo kunt u gemakkelijk een Chem-Dry specialist inschakelen in de omgeving van Zwolle, Lochem, Kampen, Deventer, Zutphen, Epe, Apeldoorn en de Veluwe.

Kosten bank reinigen

We helpen u graag met het volledig reinigen van uw bankstel. Om de kosten te bepalen dienen wij eerst meer over uw bankstel te weten te komen. Vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze service? Neem telefonisch contact met ons op via 0800 4849364 of vul ons contactformulier in.

Bel: 0800 4849 364 Vraag offerte aan

Aanhef*
Naam*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Informatie over
Foto van het te reinigen object
Vraag/ opmerking