Chem-Dry Beekman

Vestigingen in Zwolle, Nunspeet, Almelo en Uddel

0800 - 48 49 364Neem contact op

Grindvloer reinigen

Dé professionals in grindvloer reiniging en onderhoud.

Laat uw grindvloer reinigen om de oorspronkelijke uitstraling terug te krijgen. Grindvloeren zijn warme, natuurlijke en naadloze vloeren die zeer makkelijk te onderhouden zijn. Door de enorme waaier aan kleuren en motieven die in de grindvloer verwerkt kunnen worden, is een grindvloer geschikt voor ieder interieur.

Grindvloeren bestaan uit gezeefd riviergrind gemengd met expoxyhars. Het grind is verkrijgbaar in verschillende structuren, de uitstraling van de grindvloer wordt hierdoor mede bepaalt. In combinatie met de ruime kleur mogelijkheden, kan u de siergrindvloer daarmee iedere gewenste sfeer laten uitstralen, van warm en natuurlijk tot strak en modern voor de keuken. Laat uw grindvloer reinigen om de mooie uitstraling jarenlang te behouden.

Dé specialist in grindvloer reinigen.

Een schone siergrindvloer heeft een mooie uitstraling, maar iedere vloer is met regelmaat toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Lange tijd kunt u het onderhoud van een grindvloer zelf uitvoeren met bijvoorbeeld een waterzuiger om kleine ongelukjes te verhelpen. Daarnaast is het verstandig om periodiek een diepte reiniging uit te laten voeren.

Chem-Dry Beekman kan u helpen om op de juiste manier deze grindvloer reiniging uit te voeren met onze profesionele Tile&Stone machines. Van tevoren sproeien wij de grindvloer in met een reinigingsmiddel (zo weinig mogelijk) en daarna wordt er water onder druk ingespoten en gelijk weer opgezogen.

Chem-Dry is droger, schoner en gezonder.

Na de grindvloer reiniging blinkt de vloer en is deze na 4 uur weer beloopbaar. Onze specialistische reiniging levert weer een mooie vloer op en haalt het vuil weg wat in al die tijd is opgebouwd. Doordat de siergrindvloeren enigzins poreus zijn komen ze ook vol stof en vuil te zitten (bacteriën en schimmels) deze worden door de Chem-Dry reiniging ook verwijderd.

Grindvloer onderhoud

U kunt zelf uw grindvloer onderhouden door deze regelmatig schoon te maken en vlekken snel te verwijderen. Wij raden u aan om de vloer twee maal per week te stofzuigen en regelmatig te dweilen. Zo verwijdert u vuil tussen de steentjes van de vloer. Heeft u een grindvloer met een open structuur? Dan is dweilen niet nodig en hoeft u enkel te stofzuigen. Let op dat u geen schoonmaakmiddelen gebruikt met een hoge pH-waarde. Dit kan de grindvloer namelijk beschadigen.

Vlekken verwijderen van uw grindvloer

Heeft u iets laten vallen op uw vloer en ontstaat er een vlek? Dep de vloeistof op of verwijder het vuil zo snel mogelijk voordat de vlek in de grindvloer kan trekken. Om de vlek geheel te verwijderen reinigt u de plek met wat warm water en reinigingsmiddel. Lukt het niet om de vlek te verwijderen, dan neemt u contact op met Chem-Dry Beekman. Wij helpen u graag uw grindvloer geheel te reinigen.

Contact opnemen

Wilt u advies op maat, vult u dan het contactformulier in of bel ons gratis servicenummer. Wij komen uw grindvloer reinigen in Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Emmeloord, Lelystad en omliggende plaatsen.